HuurjeBricks.nl » Luxe LEGO® sets huren » Alles over LEGO® huren

LEGO® huren is heel eenvoudig bij huurjebricks!

Registreer je gratis op onze website hierna ontvang je een account van ons.
Jij zoekt een gave LEGO®set uit en bouwen maar!

Al onze LEGO® sets huur je voor 1, 2, 3 of 4 weken. Huurprijzen variëren van € 10,- tot € 25,- per set per week. Geef het aantal weken aan dat je de set wil huren met een maximum van 4 weken. Wil je langer bouwen met de lego die je al in huis hebt, bel of mail ons dan als je wilt verlengen. 

Wil je meerdere set tegelijk huren dat is geen probleem. Reserveer je sets en kies voor meerdere sets bij verzenden.
Wij proberen de sets dan in één pakket te versturen waar mogelijk. Mocht dat niet lukken dan sturen wij een betaalverzoek met de evt. extra verzendkosten.

Het is nu ook mogelijk om een LEGO® sorteer bak bij de LEGO®sets te huren, hier kan je lekker alle lego onderdelen verdelen en maakt het makkelijker om te bouwen. per set kan je 1 tot 4 bakken erbij huren voor €1,50 per bak per huurperiode.

Huurjebricks doet er alles aan om het pakket zo goed mogelijk te versturen. Mocht het pakket onverhoopt toch beschadigd zijn bij ontvangst, stuur dan gelijk even een foto hiervan naar info@huurjebricks.nl

De huurperiode gaat in vanaf de dag dat jij jouw LEGO® set ontvangt. Dus; ontvang jij donderdag je LEGO®, dan moet het op donderdag ook weer terug gestuurd worden

Voor de retourverzending betaal je €16,95. Voor die prijs sturen we de set met PostNL dus naar je toe én kun je de set kosteloos weer afgeven bij een postNL locatie bij jou in de buurt. Als je uit de buurt van Cothen komt is het natuurlijk voordeliger om de LEGO® set zelf op te halen en retour te brengen bij ons, zo bespaar je de verzendkosten.

Na retour ontvangst wordt alles door ons gecontroleerd. We wegen de lego sets en controleren de minifigs en andere onderdelen zoveel mogelijk. Daarna gaat de LEGO® weer opnieuw de verhuur in.

Alle sets worden verhuurd zonder originele doos. In het pakket dat je ontvangt zitten alle LEGO® steentjes en uiteraard de orginele bouwtekening. Je kunt dus direct aan de slag. Is de huurperiode voorbij? Breek je je bouwwerk weer af, stop de steentjes op kleur weer terug in de meegeleverde zipzakjes en breng het pakket naar een verzendlocatie bij jou in de buurt.

 

Wij willen graag dat zoveel mogelijk klanten kunnen genieten van het bouwen wij dan je dan ook om voorzichtig om te gaan met onze LEGO®.

  • De handleidingen zijn zeer kwetsbaar dus de pagina’s voorzichtig omslaan en na het openslaan niet bij de omslagnaad vouwen
    (bouw bij voorkeur van een tablet of pc).
  • Houd de LEGO® uit de buurt van huisdieren.
  • Niet roken bij het bouwen van LEGO®
  • Elke set bevat kleine onderdelen die kleine kinderen gemakkelijk in hun mond kunnen nemen. Dus niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar.
  • Indien je je sets bij herhaling te laat of onvolledig/beschadigd teruggebracht worden, is huren bij ons in het vervolg niet meer mogelijk.