HuurjeBricks.nl » Luxe LEGO® sets huren » Alles over LEGO® huren

LEGO® sets huur je voor 1, 2, 3 of 4 weken. Huurprijzen variëren van € 10,- tot € 20,- per set per week. Wil je langer bouwen met de lego die je al in huis hebt, bel of mail ons dan als je wilt verlengen. Wordt de LEGO® later teruggebracht dan worden de extra kosten doorberekend.

Huurjebricks doet er alles aan om het pakket zo goed mogelijk te versturen. Mocht het pakket onverhoopt toch beschadigd zijn bij ontvangst, stuur dan een foto hiervan naar info@huurjebricks.nl

Voor de verzending betaal je €15,95. Voor die prijs sturen we de set met PostNL naar je toe én kun je de set kosteloos weer afgeven bij een postNL locatie bij jou in de buurt. Als je uit de buurt van Cothen komt is het voordeliger om de LEGO® set zelf op te halen en retour te brengen bij ons, zo bespaar je de verzendkosten.

Na retour ontvangst wordt alles door ons gecontroleerd. We wegen de lego sets en controleren de minifigs en andere onderdelen zoveel mogelijk. Daarna gaat de LEGO® weer opnieuw de verhuur in.

Alle sets worden verhuurd zonder originele doos. In het pakket dat je ontvangt zitten alle LEGO® steentjes en de bouwtekening. Je kunt dus direct aan de slag. Is de huurperiode voorbij? Breek je je bouwwerk weer af, stop de steentjes terug in de meegeleverde zipzakjes en breng het pakket naar een verzendlocatie bij jou in de buurt.

 

Wij willen graag dat zoveel mogelijk klanten kunnen genieten van het bouwen wij dan je dan ook om voorzichtig om te gaan met onze LEGO®.

  • De handleidingen zijn zeer kwetsbaar dus de pagina’s voorzichtig omslaan en na het openslaan niet bij de omslagnaad vouwen
    (bouw bij voorkeur van een tablet of pc).
  • Houd de LEGO® uit de buurt van huisdieren.
  • Niet roken bij het bouwen van LEGO®
  • Elke set bevat kleine onderdelen die kleine kinderen gemakkelijk in hun mond kunnen nemen. Dus niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar.
  • Indien je je sets bij herhaling te laat of onvolledig/beschadigd teruggebracht worden, is huren bij ons in het vervolg niet meer mogelijk.