HuurjeBricks.nl » Luxe LEGO® sets huren » Alles over LEGO® huren

LEGO® huren is heel eenvoudig bij huurjebricks!

Registreer je gratis op onze website hierna ontvang je een account van ons.
Jij zoekt een gave LEGO®set uit en bouwen maar!

Al onze LEGO® sets huur je voor 1, 2, 3 of 4 weken. Huurprijzen variëren van € 10,- tot € 35,- per set per week. Geef het aantal weken aan dat je de set wil huren met een maximum van 4 weken. Wil je langer bouwen met de lego die je al in huis hebt, bel of mail ons dan als je wilt verlengen.

Wil je meerdere set tegelijk huren dat is geen probleem. Let wel op de sets worden altijd appart verstuurd dus eventueel betaal je extra verzendkosten!

Huur deze super handige LEGO® sorteerbak bij je bestelling. Hier kan je lekker alle LEGO® onderdelen sorteren dat maakt het een stuk makkelijker om te bouwen. Per set kan je 1 tot 4 bakken erbij huren voor €1,50 per bak per huurperiode.

Huurjebricks doet er alles aan om het pakket op tijd te bezorgen maar daarvoor zijn we wel afhankelijk de vorige huurders en van de bezorgdiensten. Dit hebben wij helaas niet altijd zelf in de hand, en heeft dan ook geen reden tot geld retour. Wij bieden in dit geval altijd de mogelijkheid om de set de dagen dat die later is binnengekomen ook kosteloos langer te mogen houden.

De huurperiode gaat in vanaf de dag dat jij jouw LEGO® set ontvangt. Dus; ontvang jij donderdag je LEGO®, dan moet het op donderdag ook weer terug gestuurd worden

Zo krijg je van ons de set en zo verwachten we hem ook weer terug;-) Alle sets worden verhuurd zonder originele doos. In het pakket dat je ontvangt zitten alle LEGO® steentjes gesorteerd op kleur in zipzakjes en uiteraard de orginele bouwtekening. Je kunt dus direct aan de slag. Is de huurperiode voorbij? Breek je je bouwwerk weer af, stop de steentjes op kleur weer terug in de meegeleverde zipzakjes en breng het pakket naar een verzendlocatie bij jou in de buurt of breng de set weer bij ons terug als je hem daar hebt opgehaald.

Na retour ontvangst checken we de sets waar nodig en vullen we de ontbrekende steentjes weer aan. Het is voor ons dan ook heel fijn als je de missende onderdelen op het bijgeleverde formulier in de box invuld.

Voor de retourverzending betaal je €16,95. Voor die prijs sturen we de set met PostNL dus naar je toe én kun je de set kosteloos weer afgeven bij een postNL locatie bij jou in de buurt. Als je uit de buurt van Cothen komt is het natuurlijk voordeliger om de LEGO® set zelf op te halen en retour te brengen bij ons, zo bespaar je de verzendkosten.

Mocht het bouwen onverwacht toch niet meer in jou planning passen? Geen probleem we proberen een nieuwe datum te plannen en als dat ook niet lukt ontvang je van ons een cadeaubon. Wij geven geen geld retour.

 

 

Wij willen graag dat zoveel mogelijk klanten kunnen genieten van het bouwen. Wij vragen je dan ook om voorzichtig om te gaan met onze LEGO®.

  • De handleidingen zijn zeer kwetsbaar dus de pagina’s voorzichtig omslaan.
    (bouw bij voorkeur van een tablet of pc).
  • Bouw onze lego uit de buurt van je eigen lego. Zodat de sets niet door elkaar komen..
  • Houd de LEGO® uit de buurt van huisdieren.
  • Niet roken bij het bouwen van LEGO®
  • Elke set bevat kleine onderdelen die kleine kinderen gemakkelijk in hun mond kunnen nemen. Dus niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar.